Profetisch schilderen

Profetisch schilderen is schilderen vanuit de verbinding met Gods hart en Zijn gedachten. Welke je gaat verbeelden op het doek. Dit beeld is opbouwend, bemoedigend en vertroostend voor jezelf of een ander. Het gaat hierbij om de relationele ontmoeting met God, niet om het creëren van het perfecte plaatje. Je hoeft geen schildertalent of creabea te zijn. Geef jezelf over aan Hem en ontdek Zijn boodschap voor jou.

“Jaag de liefde na, streef naar de gaven van de Geest, vooral naar die van de profetie.”
1 Korintiërs 14:1

Workshop profetisch schilderen

Met een groep enthousiaste dames zet jij op creatieve wijze een stap in het streven naar de gave van profetie. We nemen de tijd om God te aanbidden, een moment om te onthaasten en ons op Hem te richten. Vanuit deze rust ga je aan de slag met jouw eigen schilderij, waarin je ontdekt wat Zijn boodschap is voor jou. Het is jouw moment met God.

Door deze workshop:
-  Weet je wat profetie inhoudt.
-  Heb je een stap gezet om te streven naar de gave van profetie.
-  Ontwikkel je je in het verstaan van Gods stem en zo bouw je aan een intieme relatie met Hem.
-  Ga je naar huis met een boodschap van God voor jou.

Praktische info
De workshop bestaat uit een dagdeel van circa 2,5 uur. Er zijn minimaal 8 en maximaal 12 vrouwen aanwezig zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Zo kan er geoefend worden in een kleine en veilige setting. Ik kom bij jou op locatie. Dat kan bij je thuis, in de kerk of elders zijn. De kosten bedragen € 25,- p.p. inclusief alle materialen en koffie/thee met wat lekkers.

Cursus profetisch schilderen

Samen met leergierige dames maak jij een sprong in de gave van de profetie. Je oefent en groeit in het verstaan van Gods stem en in het ontvangen en doorgeven van Zijn boodschap. We gaan praktisch aan de slag, hebben een moment van aanbidding en je schildert Zijn boodschap op het doek voor jezelf, maar ook voor een ander. Oefening baart kunst!

Door deze cursus:
-  Weet je wat profetie inhoudt.
-  Heb je een sprong gezet om te streven naar de gave van profetie.
-  Ontwikkel je je in het verstaan van Gods stem en zo bouw je aan een intieme relatie met Hem.
-  Heb je nieuwe dingen over jezelf ontdekt door een ontmoeting met Hem.
-  Ben je opgebouwd, bemoedigd en vertroost.
-  Ontwikkel je je vertrouwen in God om je over te geven aan Hem.
-  Heb je meerdere boodschappen van God voor jezelf en ook voor een ander gemaakt.

Praktische info
De cursus bestaat uit 4 dagdelen van circa 2,5 uur. Er zijn minimaal 8 en maximaal 12 vrouwen aanwezig zodat er voldoende aandacht is voor iedereen. Zo kan er geoefend worden in een kleine en veilige setting. Ik kom bij jou op locatie. Dat kan bij je thuis, in de kerk of elders zijn. De kosten bedragen € 109,- p.p. inclusief alle materialen en koffie/thee met wat lekkers.

Spreken

Relaties zijn niet altijd eenvoudig, misschien ervaar je dat met God ook wel. Lijkt wat in de Bijbel staat soms alleen te tellen voor anderen, maar niet voor jou? En kan je het met je hoofd wel begrijpen, maar is voelen lastig? Communicatie is de sleutel in elke relatie, ook die met God. Juist in deze onrustige tijd is het zo nodig dat we Zijn stem ervaren. Zijn Stem die je hemels perspectief geeft door opbouwende en bemoedigende inzichten.

Ik spreek, omdat ik jou graag in verbinding breng met Zijn hart. Ik voorzie je van een inspirerend, bemoedigend en praktisch woord, zodat jij kan bouwen aan een intieme relatie met Hem.

Voor wie
Ik (s)preek voor vrouwen op allerlei plekken. Van PKN tot Pinkstergemeenten en alles wat daartussenin zit.

Thema’s
-  De invloed van je hechtingsstijl op je relatie met God.
-  Gods stem verstaan.

De mogelijkheden voor een workshop, cursus of spreekbeurt bespreek ik graag met je. Neem gerust contact met me op. Ik hoor graag waar ik je mee mag dienen.